Prodej stavební parcely 5372 m², Pec pod Sněžkou

Cena na dotaz

info v RK, V případě více zájemců si RK vyhrazuje právo prodat nemovitost v aukci

Nemovitosti nabízí

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Exkluzivně nabízíme prodej pozemku o celkové ploše 5 372 m2 pro výstavbu horského rodinného domu nebo apartmánového domu o užitné ploše cca 220 m2. Projekt na prezentovaný dům navrhovala kancelář A1 Architects. Pozemek se nachází v horském středisku Pec pod Sněžkou a je situován na lukrativním místě - Velká pláň. Jedná se o jedinečnou lokalitu a díky perfektní dostupnosti pro lyžování je tato nemovitost ojedinělou nabídkou.

Pec pod Sněžkou je významným horským střediskem v srdci národního parku a nabízí rozmanité možnosti vyžití v zimní i letní sezoně a skýtá jedinečnou možnost pro celoroční rekreaci na českých horách. Nádherná horská příroda vybízí k turistickým výšlapům například na Sněžku, Černou horu, Kraví horu nebo Lysečinský hřeben. Oblast je protkána cyklostezkami a příležitostmi k zábavám v letní sezoně, včetně stezky v korunách stromů, bobové dráhy či lanových center. Milovníci zimních sportů ocení skiareál Černá hora – Pec či množství běžeckých tratí.

Díky Sněžce je místo atraktivní pro turisty po celý rok a nabízí nepřeberné množství aktivit, skvělou gastronomii a i přes moderní výstavbu poslední doby si neustále zachovává své kouzlo.

Pro bližší informace kontaktujte makléře.

Základní údaje

ID nemovitosti 8123063
Plocha pozemku 5 372 m²

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

Zobrazit kompletní nabídku RK

CENTURY 21 Česká republika

Sdílet nemovitost